fbpx

Facebook Ads

Lönsam och träffsäker marknadsföring med Facebook Ads.

Facebook Ads-byrå för att maximera din annonsbudget

Att annonsera på Facebook är en mycket kostnadseffektiv och träffsäkert sätt att nå potentiellt nya kunder. Genom att rikta annonser till målgrupper som visar intresse för det du erbjuder kan du nå helt nya personer. Annonsering med Facebook Ads har många fördelar, bland annat:

  • Det är konstnadseffektivt
  • Det är träffsäkert
  • Du har tillgång till enorm mängd målgruppsdata – utan kostnad
  • Det är mätbart

Vad är Facebook Ads?

Facebook är en av världens största annonseringkanaler som under de senaste åren har vuxit till att idag vara en mycket lönsam annonseringsform. Genom att använda Facebook Ads för att nå ut med erbjudanden och kampanjer till sina befintliga kunder, eller personer som liknar dessa, kan du få många möjligheter och insikter för ditt företag.

Facebook Ads ger möjlighet för företag i alla storlekar att nå sin önskade publik och sälja direkt till dem. Företag som lyckas utnyttja Facebook-annonser kan väsentligt växa sin verksamhet på ett förutsägbart, mätbart sätt. På grund av detta är Facebook Ads grundläggande för dig som företagare som vill växa snabbt.

Facebook Ads

Hur vi arbetar med Facebook Ads:

Facebook Ads

För att hjälpa ditt företag med Facebook Ads måste vi lära oss mer om dig. Specifikt vad som gör ditt företag unikt och dina övergripande annonseringsmål. Om du har testat annonser tidigare kommer vi att titta på tidigare kampanjer för att avgöra vad som fungerar kontra vad som inte fungerar.

Skapa annonser

Nästa steg är att börja utveckla dina Facebook-annonser. Vi skriver copy, rubriker och beskrivningar som kommer att visas i dina annonser. Vi kommer också att inkludera bild- eller filmmaterial. Du kommer att ha möjlighet att granska alla leveranser från oss innan du går live.

Optimering av annonser

När annonser har godkänts börjar den verkliga magin. Vi startar vanligtvis din kampanj med upp till 10 annonser att starta och vi följer kontinuerligt framstegen för dessa annonser. När tiden går börjar vi se en trend inom dina annonser som markerar högpresterande och lågpresterande annonser. Våra specialisterna på kommer att analysera resultatdata och göra ändringar i din kampanj för att förbättra deras prestanda över tid.

Övervakning av konto

En stor fördel med att arbeta med en Facebook Ads-byrå är att du kan lita på att ha ett extra par ögon. Som företagsägare har du förmodligen inte tid att övervaka, minimera fel och optimera dina kampanjer. Som en del av vår tjänst kommer vi att hantera dina Facebook-annonser åt dig och övervaka den konsekvent. Vi kommer att hålla ett öga på din annonsbudget och försöka minimera fel.

Rapportering

Varje månad levererar vi en omfattande rapport till dig. Denna rapport kommer att belysa dina övergripande resultat och hjälpa dig att förstå statusen för din Facebook Ads-kampanjer.

Några nyckeltal som vi arbetar med att försöka förbättra:

Målet med våra Facebook Ads-byrå är att driva trafik som leder till försäljning för ditt företag. Vi försöker alltid förbättra med några av följande sätt:

  • Öka klick från Facebook-annonser
  • Öka konverteringar från Facebook-annonser
  • Öka relevansen för Facebook-annonser
  • Öka den totala medvetenheten om ditt varumärke

Söker du en partner som kan hjälpa ditt företag med Facebook Ads?

Vi berättar hur ni kan skapa tillväxt

På Searchfront fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss för gratis prisförslag

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.