fbpx

SEO Helsingborg - SEO-byrå med kunder över hela Sverige

Google är världens största sökmotor, med hjälp av SEO har du chansen att ligga bra till i sökresultatet när dina kunder söker efter just dina tjänster.

SEO för företag i Helsingborg

Idag Googlas det fler än 55 miljoner gånger varje dag (i Sverige) och alltfler använder Google för att hitta produkter eller tjänster. Vi har alltid Google nära till hands. Genom att aktivt arbeta med att arbeta mot vissa sökord och sökfraser kan man arbeta sig uppåt i Googles sökresultat.

Varför behöver jag arbeta med SEO i Helsingborg?

När dina kunder söker efter dig eller dina produkter och tjänster är det inte en självklarhet att det är just ditt företag som visas först. Man behöver säkerställa att sin hemsida har de bästa möjligheterna, med hjälp av att arbeta med SEO, för att vara relevant för kunderna. Vi hjälper våra kunder att optimera deras hemsidor för att de ska få en bättre position och mer trafik till deras hemsidor.

SEO Östersund

Leverantör av SEO i Helsingborg och i hela landet

Vi har inte bara kunder i Helsingborg utan våra kunder finns utspridda över hela landet. Vi är en en digitalbyrå som inte bara arbetar med SEO, utan vi har en holistiskt perspektiv när vi arbetat med digitala satsningar som våra kunder gör. Vi arbetar bland annat också med betald annonsering med Google, i sociala medier och med utveckling av webbsidor. 

Vad kostar SEO?

Kostnaden för SEO-tjänster kan variera kraftigt. De flesta företag som erbjuder SEO  erbjuder antingen SEO-arbete till ett månadsarvode eller i projektform eller som punkt/engångsinsatser. Väldigt ofta beror priset för SEO på företagets budget och mål.

För mindre företag kan det röra sig om några tusenlappar per månad och för större och medelstora företag så kan det landa på mellan tio tusen kronor upp till tjugo – trettiotusen kronor för månatligt SEO-arbete.

Vad vi gör när vi jobbar med SEO:

SEO-analys

I det första steget när vi påbörjar vårt SEO-arbete gör vi alltid en förstudie. Då går vi bland annat igenom vilka behov av uppdateringar hemsidan har, hur vi kan strukturera den annorlunda och identifiera dess problem.

Åtgärdsplan

När vi väl har genomfört en grundlig analys av hemsida sätter vi upp en plan för hur vi ska åtgärda dessa problem, och hur vi ska löpande ska implementera nya ändringar. Vi arbetar löpande med SEO under hela den period som vi har avtalat.

Rapportering

Under tiden vi arbetat med att förbättra och åtgärda problem med hemsida så ger vi löpande uppdateringar kring de sökord och sökfraser som vi arbetar med att stärka. Vi rapporterar i regel månadsvis till dig som kund.

Behöver du hjälp med SEO?

Att arbeta med SEO kräver tålamod och långsiktighet. Det kan ta tid innan förändringarna på din hemsida ger resultat och ger dig höga positioner i sökresultaten. Men det kommer att vara värt det.

Organiska klick vs. betalda klick
90%
Klickar på de tre första sökresultaten
75%
Lokal sök
30%
Söker endast 1 eller 2 ord
45%

Hur lång tid tar SEO?

En förbättrad ranking i sökresultaten brukar ske på några veckor, men en topp-tre placering kan ta alltifrån en månad till mer än tre månader. Det beror också på hur hög konkurrensen är på Google på de sökord som passar dig. Lokal SEO kan gå mycket fortare. Detta är något vi alltid förklarar för företag innan vi påbörjar SEO så att rimliga förväntningar skapas.

Vi berättar hur ni kan skapa tillväxt

På Searchfront fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss för gratis prisförslag

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.