fbpx

SEO - Sökmotoroptimering i Gävle

Öka ditt företags synlighet i Gävle med omnejd eller nationellt i Google sökresultat med hjälp av SEO.

Searchfront hjälper företag i Gävle med SEO

När vi på Searchfront hjälper er med SEO börjar vi alltid med en analys av ert nuvarande läge, och vad era målsättningar är. Därefter undersöker vi vad dina önskade besökare faktiskt efterfrågar och hur de uttrycker sig när det söker efter dina produkter eller tjänster.

Vi kollar bland annat om dina kunder i Gävle med omnejd ett sådant sökbeteende att de söker efter dig lokalt eller söker de efter något annat. Med detta som utgångspunkt arbetat vi metodiskt för att du ska synas allt högre i Googles sökresultat.

När vi hjälper er med SEO hjälper vi dig med följande:

  • hjälp med att ta fram en sökordsstrategi samt en värdering och prioritering av sökord.
  • vi tar fram underlag och skapar relevant innehåll till din webbsida.
  • löpande uppföljning av arbetet samt beslutsunderlag för samtliga digitala kanaler.
SEO Gävle

Lokal SEO i Gävle eller nationellt

Något av det absolut viktigaste när det kommer till SEO är att man behöver mäta sina t.ex om dina kunder befinner sig i Gävle och framförallt dina framgångar när det kommer till SEO. Genom att sätta upp spårning på hemsidan kan man ta få data som kan ge ert företag värdefulla insikter. Vi strävar alltid efter att ständigt rapportera de uppmätta resultat för att ge ert företag bästa möjliga beslutsunderlag för att kunna utveckla er verksamhet.

Vad kostar SEO?

Kostnaden för SEO-tjänster kan variera kraftigt. De flesta företag som erbjuder SEO  erbjuder antingen SEO-arbete till ett månadsarvode eller i projektform eller som punkt/engångsinsatser. Väldigt ofta beror priset för SEO på företagets budget och mål.

För mindre företag kan det röra sig om några tusenlappar per månad och för större och medelstora företag så kan det landa på mellan tio tusen kronor upp till tjugo – trettiotusen kronor för månatligt SEO-arbete.

Behöver du hjälp med SEO?

Att arbeta med SEO kräver tålamod och långsiktighet. Det kan ta tid innan förändringarna på din hemsida ger resultat och ger dig höga positioner i sökresultaten. Men det kommer att vara värt det. Kom i kontakt med oss så kommer vi ge er ett kostnadsfritt prisförslag.

Organiska klick vs. betalda klick
90%
Klickar på de tre första sökresultaten
75%
Lokal sök
30%
Söker endast 1 eller 2 ord
45%

Hur lång tid tar SEO?

En förbättrad ranking i sökresultaten brukar ske på några veckor, men en topp-tre placering kan ta alltifrån en månad till mer än tre månader. Det beror också på hur hög konkurrensen är på Google på de sökord som passar dig. Lokal SEO kan gå mycket fortare. Detta är något vi alltid förklarar för företag innan vi påbörjar SEO så att rimliga förväntningar skapas.

Vi berättar hur ni kan skapa tillväxt

På Searchfront fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss för gratis prisförslag

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.