fbpx

Google Ads

Maximera din ROI med kostnadseffektiv och lönsam annonsering med Google Ads.

Vad är Google Ads?

Google Ads (tidigare Google Adwords) är ett annonsverktyg där man kan publicera och utveckla annonser som syns i Googles sökresultat, YouTube eller vid Googles Displaynätverk. Den stora fördelen med annonsering med Google är att man har direkt kontroll över vilka sökord och fraser som man vill att annonserna ska synas på eller i samband med.

Dina annonser syns i det betalda utrymmet högts upp i sökresultatet när någon söker efter dina tjänster eller produkter. Google hjälper alltså dina potentiella kunder att matchas ihop med just dig.

En stor fördel med Google Ads är att man har får en bra kontroll över hur din annonsering går och vilka resultat den ger. Man får också en bra kontroll på sina kostnader och möjligheter att rikta annonsering mot demografiska målgrupper eller specifika geografiska platser.

Spåra dina resultat, försäljning och förfrågningar

Genom att spåra dina resultat, försäljning och förfrågningar (bland annat) kan vi mäta och följa upp vilka delar i din annonsering som ger dig bästa möjliga resultat. Det ger dig möjligheten att kunna se vad dina förfrågningar faktiskt kostar dig. Genom att använda flera källor av Googles produkter kan dina resultat med Google Ads ge dig en kraftfullt annonseringsverktyg.

Google Ads

Kostnadsfri analys och kostnadsförslag

När du kontaktar oss gör vi alltid en kostnadsfri analys av era befintliga annonskonton och ger er ett kostnadsfritt prisförslag för fortsatt arbete.

Hur många Googlar innan köp?
91%
Andel mobila användare
63%
Jämför med andra företag innan köp
92%

Få full kontroll över dina kostnader

Med Google Ads kan du bestämma exakt vilken dagsbudget som passar dig och på så sätt välja hur mycket och när dina annonser ska synas. Det ger ditt företag ett verktyg som kan styra både tidpunkt och geografisk plats där du vill annonsera.

Annonsering på flera olika plattformar och sidor

Med Google Ads finns det stora möjligheter när det kommer till hur och var man vill synas. Genom Google Ads får man till exempel möjligheten att annonsera i Google sökresultat (Google Search Ads), Google ShoppingRemarketing-annonseringYouTubeG-mail och med Display-annonsering (Google Display Network).

Vilka typer av resultat kan du förvänta dig?

Det har visat sig att annonsering med Google Ads är en av de annonseringplattformar som ger högsta avkastning och ROI (Return of Investment). Vi har erfarenhet av en rad olika företag i olika storlekar och i olika industrier. Vi utformar alltid våra erbjudanden och kontostrategier efter kundens behov och målsättning.

Vi berättar hur ni kan skapa tillväxt

På Searchfront fokuserar vi på mätbar digital marknadsföring, med målet att hjälpa våra kundföretag att göra resultat och växa. Vi mäter, testar och bevisar allt det vi gör och vi nöjer oss inte bara med ok resultat.

Vill du överge den traditionella marknadsföringen till förmån för en mer resultatdriven digital marknadsföring? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss för gratis prisförslag

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.